Finalen i nett-cupen som har vært arrangert på BBO siden i april ble spilt i går mellom Sandefjord og et lag fra Nøtterøy, bestående av Christer og Tore Heitun , Tor Walle og Arvid Lorentzen. Kampen ble en intens batalje med svært mange fordelingshender og stor imp-utdeling. Resultatet ble 83-61 til Sandefjord etter at det var helt jevnt ved halvtid. Dette spillet fra første halvrunde kunne snudd hele resultatet:

Ø/ingen K D 10 5 3 2
8 6 3
Kn 3
Kn 4
E Kn 8 9 7
E K D 5 2 Kn 10 9 7 4
8 E 10 9 7 2
E K 9 7 2
6 4
ingen
K D 6 4 2
D 10 8 6 5 3

Sandefjord stoppet utrolig nok i 4 hjerter, mens Nøtterøy meldte seg hele veien opp til 7.

Hvordan spiller du etter spar konge i utspill?

Hvis du satser på at ingen av motstanderne har singelton i noen av sidefargene, er det grei hjemgang. Ta spar ess og ess, konge i kløver og kast en spar. Ruter ess og ruter til lav stjeling og en liten hjerter til bordet. Nå kan du uten problemer krysstjele deg hjem til 13 stikk og 14 imp inn i stedet for 11 ut. Det ville vært nok til finaleseier.

Kategorier