Kjære Nøtterøy-medlemmer og venner fra andre klubber

Vi vil begynne med å rette en hjertelig takk til alle dere som har stilt opp på klubbkveldene våre «live» siden vi startet opp i juni. Det har vist seg at det kan være en utfordring å få fylt opp et tilstrekkelig antall bord, men Per B. Sundseth har gjort en formidabel innsats for å rekruttere spiller, og med ett unntak har vi spilt med 5-7 bord.
Vi antar at problemet i stor grad skyldes at folk er ute på ferie/reiser/andre sommerlige aktiviteter. Koronasituasjonen kan også være en faktor, men jeg tror ikke det er å frykte i NBK. De fleste (alle?) er vel fullvaksinert, og vi holder fortsatt på smittevernreglene.
VIKTIG!
Vi gjør nå et lite opphold og starter opp igjen tirsdag 10. august. Da håper vi at langt flere vil være på plass, og at vi får full kontinuitet i klubbspillingen framover. Hvis noen skulle ønske å spille «live» i mellomtiden, kan vi anbefale Åsgårdstrand på mandager (kontakt Elen O.S. på 930 84 422 for å sjekke mulighetene) og Larvik på torsdager (ikke uke 31 pga Bridgefestivalen).