Klubbmesterskapet i Nøtterøy BK ble avsluttet 2.11 og ble en thriller helt inn til siste spill. Til slutt var det Trond og Christer vi kunne gratulere som mestere etter å ha ligget helt à poeng med Anders Johansson før siste runde. Det var for øvrig Christers andre tittel på rad.  Knut Kjærnsrød tok den siste pallplassen.

Dagens utspill var det imidlertid Knut Daffinrud som sto for i dette spillet:

S/ingen K D 10 9 3
E 2
Kn
K 10 7 6 4
2 E Kn 8 7 4
Kn 10 7 6 4 3
E D 10 8 7 5 6 3
Kn 5 9 8 3 2
6 5
K D 9 8 5
K 9 4 2
E D

Syd åpnet med 1 hjerter, Knut meldte inn 2 ruter, og sluttkontrakten ble 3 NT. Nå spilte Knut ut ruter dame! Den måtte spillefører sitte over, og Knut skiftet til hjerter som esset tok seg av. Kløver ess, dame og spar til dame og ess. Ruter i retur sørget for at det ble bare ni stikk, og det ga delt bunn. De fleste hadde nemlig fått ut liten ruter til knekten, og dermed var ti stikk i boks.

Kategorier