Kretsmesterskapet for par  ble arrangert i kantina på Nøtterøy videregående søndag og ble på mange måter en enstående turnering. For første gang på lenge hadde vi mer enn 20 par på startstrek, og det var nok av både dame- og veteranpar slik at vi kunne kåre en kretsmester i begge disse klassene i tillegg til en mester totalt.

Ved avslutningen søndag kveld ble Per Bryde Sundseth og jeg utropt til dobbeltmestere, tittel både i åpen og veteran, men det viste seg senere på kvelden at det var en regnefeil i runde 2, og det medførte at LIv Strøm – Jarle Bogen strøk forbi oss og tok den førstnevnte. Vi beholdt dog mestertittelen i veteran. Gratulerer til Liv og Jarle!

Kretsen stilte med masse morsomme ekstrapremier, og Kretsleder Heidi Berre Skjæran skjøttet regnskapet utmerket. Vegar Næss og Harald Berre Skjæran var spillende turneringsledere, det gikk helt fint.

Elisabeth Østrem og Anders Johansson assistert av Trine Langemyr hadde sørget for at det var nok av lekkerheter å bite i til en billig pris.

Et turneringsopplegg vi absolutt kan prøve å kopiere.

Kategorier