Klare for NM finale

DEn første eliteturneringen i Vestfold på svært mange år ble spilt i Horten søndag med de 12 kvalifiserte parene fra KM på plass. DEt ble superjevnt om seieren, og til slutt var det Harald Skjæran og Kenneth Syversen fra Larvik som sto øverst – ett fattig poeng foran makker Per Bryde Sundseth og meg selv. Det ser ut som vi har to plasser i NM-finalen for par, og dermed får vi også være med på den leken senere i år.

Denne utgangen var vi helt alene om:

N/Alle D 9 4
8 7 5
9 5
K D 8 6 5
Kn 8 3 2 7 6
D Kn 9 K 10 6 3
K 10 8 D 6 4 3 2
E 7 2 10 9
E K 10 5
E 4 2
E Kn 7
Kn 4 3

Meldingene gikk:

N                        S

pass                  1 NT

2 kl                    2 sp

2 NT                  3 NT

Pass

Vest valgte kløver i utspill, og dermed ble det lett, men kontrakten står uansett, selv med hjerter i utspill. En forsvarsfeil gjorde at jeg fikk ti stikk, men overstikket endret ikke på utseendet til motpartens null