REalbridge inn i sluttfasen

NBF`s turnering på nettet, Realbridge, er inne i sluttfasen. I går kvalifiserte  vi oss for 8-dels finale i Åpen klasse) Jon, Trond , Per og jeg).  Dette spillet der jeg hadde turen på min side, ble det avgjørende:

V/N-S
K D Kn 8 6 5
Kn 5 3
7 6
E 2
9 7 3 E 10 4 2
E 7 6 4 K 9 8 2
10 9 8
10 8 7 5 Kn 6 4 3
ingen
D 10
E K D Kn 5 4 3 2
K D 9

Per åpnet i Nord med 1 spar og meldte 2 i fargen etter min 2 ruter. Jeg visste ikke helt hvordan jeg skulle finne ut om hjerterkontroll, så jeg gamblet med med et hopp til 6 ruter. Håpet mitt sank mot nullpunktet etter at Vest spilte ut hjerter ess. jeg gjorde mitt beste ved å legge damen, og han trodde vel ikke jeg kunne ha hoppet til slem med dame dobbel, så han skiftet til kløver, og det var det jeg trengte. Opp med esset, spar konge ble dekket med esset og stjålet, og dermed kunne jeg stjele min kløver dame på bordet og kaste hjerteren på spar.