Nøtterøy Bridgeklubb

Da er det klart for Bridge for alle igjen, denne gang på Lillehammer!

Nøtterøys medlemmer gjør det bra på disse turneringene (også).

Anne Kaalstad vant en turnering på Tenerife i januar

Og på Storefjell i juni vant Anne Lise Rykkelid og Torunn Sjølshagen Handikap-premien sammenlagt, og vant et opphold neste år!

Vi har prøvd å få det til en stund, men endelig ser det ut til at vi skal lykkes med å etablere en B-pulje i klubben. Tirsdag spilte 6 par 15 spill, og vi har godt håp om at vi skal bli enda flere utover.  Vi spiller i første omgang 31.5 og 7.6, og kanskje tar vi en tirsdag eller to til før et sommeropphold. Vi  starter pulja igjen i månedskiftet august/september, alle skal få klar beskjed om tidspunkt. For de som ønsker det, er det selvfølgelig full anledning til å møte opp i sommer og spille i den vanlige, åpne pulja.

DEn første eliteturneringen i Vestfold på svært mange år ble spilt i Horten søndag med de 12 kvalifiserte parene fra KM på plass. DEt ble superjevnt om seieren, og til slutt var det Harald Skjæran og Kenneth Syversen fra Larvik som sto øverst – ett fattig poeng foran makker Per Bryde Sundseth og meg selv. Det ser ut som vi har to plasser i NM-finalen for par, og dermed får vi også være med på den leken senere i år.

Denne utgangen var vi helt alene om:

N/Alle D 9 4
K D 8 6 5
Kn 8 3 2 7 6
D Kn 9 K 10 6 3
K 10 8 D 6 4 3 2
E 7 2 10 9
E K 10 5
E 4 2
E Kn 7
Kn 4 3

Meldingene gikk: